torstai 4. kesäkuuta 2015

Teurastamon Street Food ThursdayHelsingin Kalasataman ja Sörnäisten kupeessa sijaitsevan Teurastamon valtaa kesällä joka kuukauden ensimmäinen torstai Street Food Thursday -pihaklubi.

Tämän kesän ensimmäiseen pihaklubiin 4.6.2015 ruokarekkansa päräyttivät Liesikiesi, Richard McCormick's, Soi Soi Kasvisravintolat, Sandro sekä Bel Gaufres. Mukana olivat myös Etiodog etiopialaisine hotdogeineen, Powau raakamehuineen, Raikastamo limppareineen, kahvilapyörä Latte Cafe ja Teurastamolla majaansa pitävät B-Smokery ja jäätelöbaari Jädelino. Lisäksi Teurastamon terassit tarjoilivat juomia janoisille syöpöttelijöille. Musiikista pitivät huolta 12ne & friends.

Street Food Thursday Teurastamon pihassa sai alkunsa viime vuonna. Tänä kesänä tapahtuma sai lisukkeekseen myös iltakirppiksen, josta löytyi perinteistä kirppiskamaa; vaatteita, kenkiä, leipomuksia, käsitöitä sekä ainakin tällä kertaa myös RokRokInc.:n ja Korulinnan kierrätysmateriaaleista valmistettuja koruja.Kauhean nälkäisenä ei kannata tulla paikalle itseään kiduttamaan herkullisten tuoksujen keskelle, sillä jonot olivat lähes koko illan tuskastuttavan pitkiä ja ruokaa sai odottaa kauan. Enemmänkin siis saisi olla ruoan tarjoajia nälkäisten ihmisten jonoja lyhentämässä. Väkimäärä ja pitkät jonot kielivät myös mitä ilmeisimmin siitä, että tällaisille tapahtumille olisi tilausta useamminkin.

Teurastamon kehittäminen on osa Helsingin kaupungin ruokakulttuuristrategiaa ja Teurastamon aluetta kehittää ja tiloja vuokraa Helsingin kaupungin Tukkutori. Seuraavat Street Food Thursdayt järjestetään tänä kesänä 2.7.2015 ja 6.8.2015.

» Teurastamo, www.teurastamo.com


Teurastamo, Työpajankatu 2, 00580 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti