TiimiSuomitour.com -blogin tarkoituksena on esitellä Suomen erikoisia, omituisia ja hurmaavia paikkoja sekä tapahtumia ja kannustaa olemaan rohkeasti turisti paitsi omassa kotimaassa myös omassa kotikaupungissa.

Usein aivan kotinurkiltakin saattaa löytyä mielenkiintoisia paikkoja ja nähtävyyksiä, joissa ei ole tullut ikinä käytyä. Tässä blogissa esittelemme niistä muutamia. 

Blogin kuvien ja kirjoitusten takaa löytyy kotimaanmatkailua harrastavat Tiina ja Janne. Kuvia ja tietoja matkan varrelle kertyneistä kohteista keräämme tähän blogiin ja toivomme, että niistä löytyy vinkkejä muillekin kotimaanmatkailijoille.

Blogista erilaisia kohteita saa etsittyä helpoimmin esimerkiksi oikean reunan "Hae Suomi Tour kohteista" -hakukentän avulla, "Matkailuvinkit" -listauksen alta tai yläreunan "Kartta"-välilehdeltä suoraan karttanäkymästä.

Yhteyden meihin saa tarvittaessa sähköpostiosoitteella: tiina@rontti.fi.

2 kommenttia:

  1. Teillä on ihanat sivut! Fasesta löysin teidät työni puolesta koska kuulun maaseudunkehittäjiin eli työskentelen toimintaryhmässä.

    Huomasin että teidän karttaanne suorastaan ammottaa tyhjyyttään tämän Kaakkois-Suomen osalta. Jos saan vinkata niin tutustukaapas Haminassa sijaitsevaan Aholafarmiin http://www.aholafarm.fi/ Vaikka ralliautoilu on tauolla roudan vuoksi on tilalla pajon muuta nähtävää ja koettavaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kirsi! Vielä löytyy Suomineidosta monia käymättömiä paikkoja. Yritetään korjata tilanne tulevina vuosina ;)

    VastaaPoista