sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Cafe Kuusijärvi
Laskiaissunnuntain kunniaksi kävimme tänään nauttimassa laskiaispullat Cafe Kuusijärvellä. Se sijaitsee Vantaalla Kuusijärven rannalla, Vanhan Lahdentien varrella.


Kuusijärvi on Vantaan kaupungin virkistysalue ja suosittu ulkoilualue ympäri vuoden. Kesällä sieltä löytyy iso uimaranta ja ulkoilureittejä, talvella taas ympäriltä löytyvät hyvät hiihtomaastot sekä mahdollisuus pulahtaa avannossa ja lämmitellä hyisen uintireissun jälkeen saunassa. Erikoisuutena Kuusijärveltä löytyvät pääkaupunkiseudun ainoat yleiset savusaunat.
Cafe Kuusijärvi palvelee Kuusijärven ulkoilualueella ympäri vuoden. Se tarjoaa kahvilapalveluiden lisäksi lounasta ja muuta naposteltavaa, kuten salaatteja, burgereita, grilliannoksia, jäätelöä ja makeisia. Ravintolassa on A-oikeudet, joten reippailun ja saunan jälkeen siellä voi nautiskella vaikka kylmän oluen tai jonkun vähän tujummankin paukun.
Tämä on ehdottomasti yksi sellaisista paikoista, johon voisin tuoda ulkomaalaiset ystäväni ihmettelemään hulluja suomalaisia. Sillä välin, kun toiset talvivaatteisiinsa toppautuneina hiihtävät tai laskevat mäkeä, kulkevat toiset saunan jälkeen höyryävinä uimapuvuissaan ja käyvät uiskentelemassa jäisessä vedessä. Laskiaisen kunniaksi pulkkamäkien ja hiihtolatujen lisäksi grillikota oli avoinna ja siellä sai syödä omia eväitään tai ostaa kahvilasta makkaraa grillattavaksi.

» Cafe Kuusijärvi
» Cafe Kuusijärvi Facebookissa


Cafe Kuusijärvi, Kuusijärventie 3, 01260 Vantaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti