perjantai 16. lokakuuta 2015

Linnanmäen Valokarnevaali


Linnanmäen kesäkausi päättyy näyttävästi huvipuiston verhoutuessa tunnelmallisesti erilaisten värivalojen loistoon.

Tänä vuonna vietetään Linnanmäen 65-vuotisjuhlavuotta ja huvipuisto on koristeltu erikoisvaloin Valokarnevaalia varten jo kymmenen vuotta. Valokarnevaalin aikana Linnanmäki on auki poikkeuksellisesti iltakymmeneen asti. Alueelle on maksuton sisäänpääsy, laitteiden kieputettavaksi tarvitset maksullisen laitelipun tai rannekkeen.

Laitteista Hurjakuru, Vonkaputous ja Kirnu olivat jo talvilevolla. Muut puiston laitteet olivat vielä käytössä, tosin säävarauksella. Valokarnevaali oli houkutellut kaiken ikäisten huvittelijoiden lisäksi paikalle paljon myös valokuvaajia kuvaamaan värivalojen loistoa. Myös omalta kohdaltamme kieputukset jäivät väliin ja tyydyimme vain fiilistelemään karnevaalitunnelmaa pimenevässä syysillassa.

Valokarnevaalin aikaan ulkoilmalava Estradilla esiintyy joka ilta erilaisia artisteja, meidän vierailumme aikana Raappana. Vielä tulevana viikonloppuna siellä esiintyvät Jore Marjaranta sekä Jean S. & Laura Voutilainen, lapsille taas esiintyy mm. Peppi Pitkätossu. Sunnuntai-iltana tunnelmallinen Valokarnevaali huipentuu huvikauden päättävään ilotulitukseen.


Linnanmäki, Tivolikuja 1,00510 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti