keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

American Style Diner Pika Kievari

Lahden kupeessa entisen vitostien varrella oleva vanha huoltoasemarakennus on saanut uuden elämän amerikkalaistyylisenä pikaruokaravintolana. Tänä kesänä Pika Kievari sai vielä persoonallisen laajennnusosan aidosta amerikkalaisesta koulubussista. Mökkimatkan varrella piti tehdä pieni koukkaus vanhalle tielle, jotta päästiin testaamaan tämä American Style Diner.


Ateriat tarjoillaan hauskoilla kitaranmuotoisilla ritilätarjottimilla ja muutamalla eurolla hampurilaisen kylkeen saa myös juoman, makoisat maalaisranskalaiset ja dipin. Annosten hinta on hieman korkeampi kuin pikaruokaketjujen ravintoloissa, mutta ne hakkaavat niiden tuotteet myös koollaan ja maullaan.

Herkullisten hampurilaisten lisäksi Pika Kievarissa voi nautiskella nachoja ja burritoja. Ravintolasta löytyy myös A-oikeudet ja tunnelmaa on luomassa vanha rock'nroll musiikki.

» American Style Diner Pika Kievari
» Pika Kievari Facebookissa

 
Näytä Suomi Tour suuremmalla kartalla
American Style Diner Pika Kievari, Savontie 409, 15230 Lahti

2 kommenttia:

  1. Sämpylät eivät ole Sinuhelta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos huomiosta. Jostain olin lukevinani, että Dinerin maukkaat sämpylät olisi leiponut Sinuhe, mutta tekstiä nyt muokattu, kunnes saadaan varmistus asialle. :)

      Poista