perjantai 20. heinäkuuta 2012

Arvonta - voita WeeGeen sisäänpääsylippu


Kulttuuripäivämme kunniaksi pistämme arvontaan yhden sisäänpääsylipun, jolla pääsee tutustumaan Näyttelykeskus Weegeen tarjontaan. Arvontaan voit osallistua jättämällä tähän blogikirjoitukseen kommentin, jossa kerrot mikä on mielestäsi Suomitour-blogin mielenkiintoisin matkailuvinkki.

Arvonta on käynnissä heinäkuun loppuun asti ja sisäänpääsylippu arvotaan 1.8.2012.

Mikäli sinulla ei ole omaa blogia jätäthän kommenttisi yhteyteen myös sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinut kiinni palkinnon luovuttamista varten mahdollisen arpaonnen osuessa kohdallesi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, arvotaan tilalle uusi voittaja.

Näyttelykeskus Weegee on Suomen suurin kulttuuritila ja näyttelykeskus, jossa on esillä erilaisia näyttelyitä sekä museoita. Näyttelykeskuksen pihalla on esillä 16.9.2012 asti myös ensimmäinen sarjavalmisteinen Futuro-talo.

3 kommenttia:

  1. Vaikea valita näin monesta houkuttelevasta kohteesta, mutta Lintan kammari nousee kuitenkin muiden yläpuolelle.

    VastaaPoista
  2. Mulla ei ole yhtä mielenkiintoista vinkkiä, mutta olen käynyt täältä lukemassa koiraystävällisistä majoituspaikoista!

    VastaaPoista
  3. Entten tentten teelikamentten. Arvonta on suoritettu ja voittajaksi Random.orgin generaattori valitsi numeron 1 eli onnittelut Karinille! Otan piakkoin yhteyttä ja sovitaan sitten palkinnon luovuttamisesta.

    VastaaPoista