lauantai 17. tammikuuta 2015

Suklaatehdas DammenbergViikonloppuna kävimme makumatkalla Tampereella. Ensimmäinen pysäkkimme koitti jo hieman ennen Tamperetta, Lempäälän Sääskjärvellä, josta löytyi allergiaystävällisiä herkkuja valmistava Suklaatehdas Dammenberg.

Suklaatehtaan pieni tehtaanmyymälä tarjoaa laajan valikoiman Dammenbergin suklaita, jotka valmistetaan 100 prosenttisesta kaakaovoista ilman eläin- tai kasvirasvoja. Suklaat ovat allergiaystävällisiä, koska suklaatehdas, sen kaikki raaka-aineet ja tuotteet ovat pähkinättömiä, gluteenittomia ja kananmunattomia. Dammenbergin tummat suklaat ovat myös laktoosittomia tai maidottomia ja lisäksi tarjolla on valikoima erilaisia soijattomia sekä sokerittomia vaihtoehtoja.


Dammenberg on tunnettu erityisesti erilaisista suklaanapeistaan ja Dammerbergin suklaita löytyy suurempien tavaratalojen ja markettien lisäksi myös laivoilta ja lentokentiltä. Paitsi Suomeen, Suklaatehtaan tuotteita viedään myös ainakin Saksaan, Englantiin ja Sveitsiin.
Meidän matkaamme tehtaalta tarttui mukaan Baileys-suklaata, valkosuklaa-, mansikka- ja toffee tryffeleitä, mustikka- ja salmiakkisuklaata sekä chilisuklaata, johon habanero totisesti toi potkua. 

» Suklaatehdas Dammenberg
» Suklaatehdas Dammenberg Facebookissa

Gredon Invest Oy / Suklaatehdas Dammenberg, Varastotie 1, 33880 Lempäälä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti